Privacy by design

De veiligheid van vertrouwelijke gegevens is belangrijk. Bij het ontwikkelen van nieuwe applicaties is privacy by design daarom ons vertrekpunt.

Veilige, betrouwbare software
Wij richten de software zo in dat alleen die personen de gegevens mogen inzien en/of aanpassen voor wie dit relevant is. Hiermee dwingen wij in onze software al af hoe er met de data wordt omgegaan. Ook zorgen wij voor de juiste authenticatie en autorisatie.

Eigen schaalbare cloud-omgeving
Onze software bieden wij veilig en verantwoord aan in onze eigen schaalbare cloud-omgeving of in de Microsoft Azure cloud-omgeving. Uiteraard voldoen deze omgevingen aan alle gangbare wettelijke regels. Alle data wordt in Nederland opgeslagen in het streng beveiligde datacenter van XS4all.

Jaarlijkse technische en inhoudelijke audits
Verder vinden er elk jaar externe technische en inhoudelijke audits plaats op onze aanpak en software. Hierdoor heeft u de zekerheid dat de kwaliteit en veiligheid van onze software en aanpak zijn gewaarborgd. Zo zijn wij ISO 27001 en NEN 7510 gecertificeerd. Uiteraard voldoen onze software en aanpak ook aan de AVG-richtlijnen.