0 / 0

Een aantal principes in onze werkwijze

Binnen onze werkwijze hanteren wij de onderstaande 6 principes.

Innovatie door co-creatie

Innovatie door co-creatie

Met kennis de nieuwste technologie en oog voor het gebruikersgemak ontwikkelen wij in nauwe samenwerking met onze klanten snel innovatieve softwareoplossingen. Onze iteratieve aanpak zorgt ervoor dat wij afspraken ook écht nakomen, deadlines halen en goede kwaliteit leveren.

Lees meer
Oog voor de eindgebruiker

Oog voor de eindgebruiker

Een applicatie is pas klaar als de eindgebruiker er goed mee kan werken. Daarom staat de eindgebruiker centraal in onze aanpak. In plaats van de werkwijze van de eindgebruiker aan te passen aan de techniek, ontwikkelen wij software met oog voor de eindgebruiker. 

Lees meer
Agile ontwikkelproces

Agile ontwikkelproces

Al sinds 2012 werken wij op basis van de Agile Scrum-methode. Onze scrum-teams werken in korte sprints aan het leveren van gebruiksvriendelijke applicaties. Elke twee weken wordt een werkende applicatie opgeleverd, die u direct kunt gebruiken. Hierdoor kunt u tijdig bijsturen.

Lees meer
Privacy by design

Privacy by design

Bij het ontwikkelen van nieuwe applicaties is privacy by design ons vertrekpunt. Wij richten de software zo in dat alleen die personen de gegevens mogen inzien voor wie dit relevant is. Verder zorgen wij voor de juiste authenticatie en autorisatie. Onze software bieden wij veilig aan in de cloud.

Lees meer
Veilige cloudomgeving

Veilige cloudomgeving

Wij beschikken over een veilige, gecertificeerde overheidscloud waarin wij onze softwareoplossingen en oplossingen van derden hosten en beveiligen. Indien gewenst bieden wij de software ook veilig aan in de Microsoft Azure cloud-omgeving.

Lees meer
Succesvolle implementaties

Succesvolle implementaties

Naast het ontwikkelen van software hebben wij veel ervaring met het succesvol implementeren van software. Wij beschikken over een helder raamwerk waarmee wij duidelijk maken welke stappen u wanneer moet zetten. Verder communiceren wij helder en duidelijk. 

Lees meer