0 / 0

Solviteers ontwikkelt hoogwaardige
webbased softwareapplicaties

Ons softwarebedrijf is onderdeel van het moderne IT-bedrijf Solviteers. Wij ontwikkelen betrouwbare en veilige webapplicaties en mobiele apps. Deze oplossingen maken het werk voor eindgebruikers gemakkelijker en dragen bij aan zaken die er écht toe doen. In de afgelopen jaren hebben wij applicaties ontwikkeld voor onder andere: sociale regie, de zorg, fraudebestrijding en vrijwilligersondersteuning.

Wie zijn wij?
Wij zijn denkers, bouwers en doeners, die voortdurend kijken of iets slimmer kan. Makkelijker en beter voor eindgebruikers. Samen met de klant van idee tot een goed werkende softwareoplossing komen. Daar komen wij met plezier ons bed voor uit.

Hier zijn wij trots op

Een brede blik op IT

Een brede blik op IT

Wij zijn onderdeel van Solviteers. Dit is een modern en daadkrachtig IT-bedrijf waar meer dan 100 gedreven specialisten werken. Wij hebben al 25 jaar ervaring bij organisaties met een maatschappelijk doel, zoals lokale overheden, zorginstellingen, het sociaal domein en de goede doelen.

Service & consultancy

Service & consultancy

Wij gaan verder waar anderen stoppen. Dat hebben wij in de afgelopen jaren bewezen. Tijdens de implementatie van een applicatie gaan wij net zolang door tot alles naar tevredenheid werkt. Mocht er na de implementatie onverhoopt een probleem ontstaan, dan lossen wij dit op.

Een brede klantenkring

Een brede klantenkring

In de afgelopen jaren hebben wij veel gemeenten en zorg- en welzijnsinstellingen geholpen bij hun uitdagingen. Wij hebben veel kennis van de werkprocessen en zijn goed op de hoogte van de ontwikkelingen in het sociaal domein, zoals het versterken van de eigen kracht.

Nearshoring

Nearshoring

Vanuit onze vestiging in Spanje ontwikkelen wij met goed opgeleide softwareontwikkelaars snel kwalitatief hoogstaande softwareoplossingen voor de Nederlandse markt. Deze ontwikkelaars worden aangestuurd door een Nederlandse lead developer.

Neem contact met ons op

Voor een vrijblijvend gesprek neemt u contact met ons op via 030 280 36 55 of via info@solviteers.nl. Uiteraard kunt u ook gebruikmaken van ons contactformulier. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.