Over Solviteers

Wij zijn onderdeel van Solviteers. Dit is een modern, daadkrachtig IT-bedrijf, waar meer dan 100 gedreven specialisten werken. Wij brengen mensen, processen en IT bij elkaar. Dit doen wij vanuit een brede blik op IT. Met kennis van infrastructuren, van softwareontwikkeling en als advies – en implementatiespecialist.

Softwareontwikkeling
In co-creatie ontwikkelen wij standaard applicaties en applicaties op maat met een sterke focus op gebruikerservaring. Wij beschikken over een eigen gecertificeerde cloudomgeving, waarin privacygevoelige gegevens veilig staan. Vooral in het publieke domein hebben wij veel ervaring.

Meer informatie

Advies & Implementatie
Wij implementeren nieuwe wet- en regelgeving, werkprocessen en de bijbehorende applicaties. Onze projectleiders en consultants kunnen u op diverse gebieden ondersteunen, zoalsĀ applicatiebeheer, verbetertrajecten, pakketselecties en projectmanagement.

Meer informatie

Cloud & Infradiensten
Wij ontwerpen, bouwen, implementeren en beheren netwerken en IT-infrastructuren.Wij ondersteunen u graag bij het beveiligen van uw IT-omgeving, het uitvoeren van risicoanalyses, security audits en securityprojecten. Bovendien begeleiden wij ISO 27001 en/of NEN 7510-trajecten.

Meer informatie

Waarom Solviteers

Solviteers zijn doeners. Wij leveren wat wij beloven. Solviteers denken anders en durven kritisch te zijn. Voor ons is de meest voor de hand liggende oplossing niet altijd de beste oplossing. Wij zijn specialisten die hun klanten begrijpen en met hen meedenken. Wij nemen onze verantwoordelijkheid, ook als het moeilijk wordt. Wij bijten ons vast en werken door tot u tevreden bent. Whatever IT takes!

Waar wij gevestigd zijn

Solviteers is gevestigd in Houten, Goes, Aken (Dld.) en Malaga (Sp.).