Software op maat met focus op gebruikersgemak

Met kennis van het publieke domein, de nieuwste technologie en oog voor gebruikersgemak ontwikkelen wij in nauwe samenwerking met onze klanten snel innovatieve maatwerkapplicaties.

Nuchtere manier van werken
Wij hebben een nuchtere kijk op zaken. Ook herkent u ons aan onze duidelijke en pragmatische manier van communiceren.

Denkers, bouwers en doeners
Wij zijn denkers, bouwers en doeners, die voortdurend kijken of iets slimmer kan. Makkelijker en beter voor eindgebruikers. Samen met de klant van idee tot een goed werkende softwareoplossing komen. Daar komen wij met plezier ons bed voor uit.

  • Snel de juiste applicatie door onze agile manier van werken
  • Met een intuïtief ontwerp maken wij de werkdag van uw eindgebruikers gemakkelijker en leuker
  • Uw wensen en eisen staan centraal in onze ontwikkelaanpak

Specialisten in de samenwerking, experts in de uitvoering

Ons team bestaat uit een mooie mix van UX-designers en digital developers. Onze kracht? De manier waarop wij samenwerken met onze opdrachtgevers en eindgebruikers. Ons doel is om eindgebruikers de beste ervaring te geven. Wij bouwen krachtige webapplicaties en intelligente, mobiele apps.

Meer over ons

Onze werkwijze

Onze werkwijze is gebaseerd op een aantal principes, zoals co-creatie, eindgebruiker centraal, agile ontwikkelproces en privacy by design.

Innovatie door co-creatie

Innovatie door co-creatie

Met kennis van het publieke domein, de nieuwste technologie en oog voor gebruikersgemak ontwikkelen wij in nauwe samenwerking met onze klanten snel innovatieve en gebruiksvriendelijke softwareoplossingen die er echt toe doen.

Lees meer
De kracht van agile ontwikkelen

De kracht van agile ontwikkelen

Al sinds 2012 werken wij op basis van de Agile Scrum-methode. Onze scrum-teams werken in korte sprints aan het leveren van gebruiksvriendelijke softwareoplossingen. Elke twee weken wordt een werkende oplossing opgeleverd.

Lees meer
Eindgebruiker centraal

Eindgebruiker centraal

Bij het ontwikkelen van software is onze voornaamste doelstelling een optimale vertaling van de gebruikersvraag naar een softwareoplossing die écht werkt. Daarom staan hun eisen en wensen centraal in onze aanpak.

Lees meer
Privacy by design

Privacy by design

De veiligheid van vertrouwelijke gegevens is belangrijk. Bij het ontwikkelen van nieuwe applicaties is daarom privacy by design ons vertrekpunt. Wij richten de software zo in dat alleen die personen de gegevens mogen inzien voor wie dit relevant is.

Lees meer

Klanten aan het woord

Solviteers is al meer dan 25 jaar actief in het publieke domein voor verschillende tevreden klanten.

Applicatie ondersteunt gemeenten bij bestrijding adresfraude

Advies- en projectenorganisatie ICTU

Meer info

Nieuwe app vergroot binding met vrijwilligers

Handjehelpen

Meer info

RAP maakt effectieve werktijd vrij voor arbeidsdeskundigen

Smart!Reïntegratie

Meer info

Neem contact met ons op

Voor een vrijblijvend gesprek bereikt u ons via 030 280 36 55 of via info@solviteers.nl. Uiteraard kunt u ook gebruikmaken van ons contactformulier. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.