0 / 0

Nearshoring

Sinds augustus 2017 beschikken wij over een vestiging in het Spaanse Málaga. Met hoogopgeleide softwareontwikkelaars ontwikkelen wij snel kwalitatief hoogstaande softwareoplossingen. De teams worden op locatie aangestuurd door een Nederlandse lead developer.

Juiste vertaalslag van werkproces naar werkende software

Aangevuld met Nederlandstalige business analisten maken wij uitstekend de vertaalslag van uw werkproces naar goed werkende software. Wij kunnen snel de capaciteit uitbreiden en indien gewenst zelfs complete softwareteams inzetten, bijvoorbeeld als aanvulling op uw eigen teams.

Ervaren, betaalbaar en met verstand van uw business

Wij werken met aantrekkelijke tarieven, een bewezen Agile ontwikkelmethode en maken communicatie eenvoudig. Zo heeft u altijd een Nederlandstalig contactpersoon die de brug vormt tussen uw organisatie en het ontwikkelteam.

Ervaringen van onze klanten

Verschillende bedrijven hebben voor Nearshoring gekozen van Solviteers Software. In de factsheet Nearshoring leest u hier meer over.

Olbico , ontwikkelaar van zakelijke dataoplossingen, vertelt hoe zij de samenwerking met Nearshoring hebben ervaren.

  • Snel de juiste applicatie door onze agile manier van werken
  • Altijd een Nederlandstalig contactpersoon beschikbaar
  • Uw wensen en eisen staan centraal in onze ontwikkelaanpak

Op basis van moderne technologie ontwikkelen wij onder andere webapplicaties, API’s en innovatieve apps. In onze factsheet leest u hier meer over.

Neem contact met ons op

Voor een vrijblijvend gesprek bereikt u ons via 030 280 36 55 of via info@solviteers.nl. Uiteraard kunt u ook gebruikmaken van ons contactformulier. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.