0 / 0

Standaard software voor het publieke domein

Solviteers heeft meer dan 25 jaar ervaring in het publieke domein. Wij kennen uw uitdagingen en bieden daar oplossingen voor. Zo leveren wij standaard applicaties, zoals het bewezen regiesysteem WIZportaal en de nieuwe zorgapplicatie SolviCare.

Bewezen regiesysteem WIZportaal

Met het regiesysteem WIZportaal kunt u o.a. op een eenvoudige manier een integraal ondersteuningsplan aanmaken en beheren. WIZportaal verbindt alle betrokkenen, ondersteunt de samenwerking en vergroot de zelfredzaamheid van uw burgers. WIZportaal wordt gebruikt door onder andere wijkteams, maatschappelijk werk en de burger zelf. Daarnaast is WIZportaal ook uitstekend geschikt voor organisaties die zich bezighouden met inburgering en re-integratie.

Meer over Wizportaal

Innovatieve zorgapplicatie SolviCare

SolviCare is een gebruiksvriendelijke applicatie voor zorginstellingen die zich bezighouden met (ambulante) hulpverlening en individuele begeleiding. Inspelen op de specifieke behoefte van cliënten en zorgverleners kan met SolviCare snel en eenvoudig. De applicatie brengt zorgprofessionals, cliënten en zorgpartners samen. Daarnaast geeft SolviCare cliënten de regie over het ondersteuningstraject en wordt de zelfredzaamheid verbeterd. De directie heeft betekenisvolle managementinformatie en kan de geleverde hulpverlening eenvoudig verantwoorden aan haar opdrachtgevers. Bovendien ondersteunt SolviCare verschillende organisatiespecifieke hulpverleningsprocessen en declaraties via het berichtenverkeer.

Meer over SolviCare

Een greep uit onze vele applicaties

Naast WIZportaal en SolviCare hebben wij nog meer gebruiksvriendelijke standaard softwareoplossingen ontwikkeld. Bijvoorbeeld de Arrangementenmodule, de Inkoopwegwijzer, Case Management Software voor o.a. coachingsbureaus en re-integratiebedrijven en verschillende BI-applicaties.

Tevreden klanten

Een aantal voorbeelden van organisaties die gebruikmaken van onze applicaties.

Neem contact met ons op

Voor een vrijblijvend gesprek bereikt u ons via 030 280 36 55 of via info@solviteers.nl. Uiteraard kunt u ook gebruikmaken van ons contactformulier. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.