9 april 2020

Online kennissessies WIZportaal

Het coronavirus is van invloed op uw dagelijkse activiteiten. Maar uw werkzaamheden lopen ongetwijfeld nog gewoon door. Vanuit huis probeert u cliënten zo goed mogelijk te ondersteunen. Ook bij Solviteers zitten wij niet stil en doen wij er alles aan om onze klanten goed te helpen. Zo verzorgen wij de komende tijd een aantal online kennissessies rondom ons regiesysteem WIZportaal. Deze kosteloze sessies vinden elke vrijdag plaats van 10.00- 10.30 uur.

Nieuwe functionaliteit in WIZportaal – 17 april

Op vrijdag 17 april a.s. laten wij nieuwe mogelijkheden zien die WIZportaal release 4.3 biedt, zoals:

 • De uitgebreide mogelijkheden om samen met externen, zoals huisartsen en zorgverleners, aan een dossier te werken en inzichten over de cliënt te delen.
 • De mogelijkheid om naast Word-bestanden ook Excel-bestanden in de browser te bewerken. Dit was een wens van schuldhulpverleners die WIZportaal gebruiken om cliënten te helpen.
 • De nieuwe postintake-module, die het mogelijk maakt inkomende post direct in WIZportaal op te slaan. Hierdoor zijn gebruikers van WIZportaal minder tijd kwijt aan het verwerken van post.

Aanmelden voor deze sessie is niet meer mogelijk. Wilt u meer weten over WIZportaal 4.3? Stuur dan een e-mail naar Laura Metaal: l.metaal@solviteers.nl
U aanmelden voor de komende webinars kan via deze pagina.

Juiste stuurinformatie dankzij een goed Datawarehouse – 24 april

Op vrijdag 24 april a.s. verzorgen wij een kennissessie over het WIZportaal Datawarehouse. De volgende onderwerpen komen aan bod:

 • De voordelen die het gebruik van het WIZportaal Datawarehouse biedt.
 • De open databronnen die toegevoegd kunnen worden, zoals data van het CBS.
 • De stappen om aan te sluiten op het WIZportaal DWH

Aanmelden voor deze sessie is niet meer mogelijk. Meer weten over ons DWH? Stuur dan een e-mail naar Laura Metaal: l.metaal@solviteers.nl.

WIZportaal ontwikkelingen – 15 mei

WIZportaal is een flexibele softwareapplicatie. Wij willen dat WIZportaal de dagelijkse werkzaamheden van hulpverleners optimaal ondersteunt. Daarom gaan wij regelmatig in gesprek met onze gebruikers. Uit deze gesprekken zijn een aantal nieuwe ontwikkelingen ontstaan, zoals:

 • Aansluiting op ADFS (Active Directory Federation Services)
 • Trajectgebaseerd werken
 • De nieuwe 301 toewijzingsmodule

In de kennissessie van 15 mei vertellen wij u graag meer over de voordelen van deze nieuwe functionaliteiten. Aanmelden? Stuur een e-mail naar Laura Metaal: l.metaal@solviteers.nl of meld u aan via deze pagina.

Vergroten eigen regie burgers met het Burgerportaal – 29 mei

Wij ontwikkelen voortdurend nieuwe oplossingen waarmee de eigen regie en zelfredzaamheid van de burger wordt vergroot. Zo hebben wij, in samenwerking met onze klanten, het burgerportaal ontwikkeld. Met onder andere de gemeenten Eindhoven, Groningen, Doetinchem en Lelystad zijn wij in 2018 gestart met pilots met dit burgerportaal. Tijdens deze webinar laten wij zien hoe ons burgerportaal werkt. Ook vertellen wij u graag wat de voordelen zijn, zoals:

 • Eenvoudiger én veiliger communiceren met cliënten.
 • Cliënten krijgen direct inzicht in de voor hen relevante documenten, plannen e.d.
 • Cliënten hebben meer controle over hun eigen dossier en bepalen zelf wie er bij het dossier kan.

Aanmelden? Stuur een e-mail naar Laura Metaal: l.metaal@solviteers.nl of meld u aan via deze pagina.

DELEN