0 / 0

Softwareoplossingen voor zaken die er toe doen

50 Zorginstellingen

25 Jaar ervaring

350 Overheidsinstellingen

Wij hebben veel ervaring in het publieke domein. Voor lokale overheden, zorg- en welzijnsinstellingen, het sociaal domein en goede doelen hebben wij al diverse betrouwbare en veilige webapplicaties en mobiele apps ontwikkeld. De meest aansprekende voorbeelden van standaardapplicaties die wij leveren zijn het regiesysteem WIZportaal en de zorgapplicatie SolviCare. Daarnaast hebben wij diverse gebruiksvriendelijke maatwerkapplicaties ontwikkeld, zoals een app voor Make-A-Wish Nederland en Handjehelpen en een applicatie voor advies- en projectenorganisatie ICTU.

Waar wij in uitblinken

Innovatie door co-creatie

Innovatie door co-creatie

Met gevoel voor mensen, processen en IT ontwikkelen wij in nauwe samenwerking met onze klanten snel innovatieve, gebruiksvriendelijke webapplicaties en mobiele apps. Onze iteratieve aanpak zorgt ervoor dat wij afspraken nakomen.

Meer info

Oog voor de eindgebruiker

Oog voor de eindgebruiker

In plaats van de werkwijze van de eindgebruiker aan te passen aan de techniek, ontwikkelen wij software met oog voor de eindgebruiker. Een softwareoplossing is immers pas klaar als de eindgebruiker er goed mee kan werken.

Meer info

Privacy by design

Privacy by design

Bij het ontwikkelen van applicaties is privacy by design ons vertrekpunt. Wij zorgen voor goed ingerichte autorisaties, zodat onbevoegden geen gegevens mogen inzien die niet voor hun relevant zijn. Wij beschikken over een eigen overheidscloud.

Meer info

Een aantal voorbeelden van organisaties die gebruikmaken van onze applicaties